Fratigruppen

Mennesker, mat og glede

 

Historien vår har alltid handlet om mennesker, mat og glede. Det hele startet i oktober 1973 da italienske Frati åpnet dørene i Munkegata i Trondheim. Paolo Minervini tok med seg den italienske pizzaen til byen og sjarmerte både kvinner og menn i ekte italiensk ånd.

 

Frati ble raskt en favoritt i Trondheim. Med samme miks av sjel, kvalitet og hardt arbeid har vi utvidet matgleden til nye restauranter og møtesteder - AiSuma, Una Pizzeria, Le Bistro, ØX Tap Room, Tyven, Banken Selskapslokaler, Frati Catering og Hevd Bakeri & Pizzeria. 

 

Oppskriften vår er god mat og lun stemning, hvor sjarmerende servitører som kan jobben sin og tør gi av seg selv er en av hovedingrediensene. Vi vet at du forventer å bli tatt godt vare på når du åpner døren inn til våre steder, og det gjør vi vårt beste for å oppfylle og overgå hver eneste gang.

Velkommen til bords!

Prøv nyhetsbrevet vårt

Vil du vite hva som skjer på spisestedene våre, om nyheter på menyen, tilbud, arrangementer eller andre matgleder?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så sender vi deg siste nytt.

Ja, jeg vil ha nyhetsbrev