Fratigruppen
Mennesker, mat og glede
Historien vår har alltid handlet om mennesker, mat og glede. Det hele startet i oktober 1973 da italienske Frati åpnet dørene i Munkegata i Trondheim. Paolo Minervini tok med seg den italienske pizzaen til byen og sjarmerte både kvinner og menn i ekte italiensk ånd.
Frati ble raskt en favoritt i Trondheim. Med samme miks av sjel, kvalitet og hardt arbeid har vi utvidet matgleden til nye restauranter og møtesteder - AiSuma, Una Pizzeria, Le Bistro, ØX Tap Room, Tyven, Banken Selskapslokaler, Frati Catering og Hevd Bakeri & Pizzeria.
Oppskriften vår er god mat og lun stemning, hvor sjarmerende servitører som kan jobben sin og tør gi av seg selv er en av hovedingrediensene. Vi vet at du forventer å bli tatt godt vare på når du åpner døren inn til våre steder, og det gjør vi vårt beste for å oppfylle og overgå hver eneste gang.